Demir, AK Parti Nusaybin İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Demir, AK Parti Nusaybin İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Demir, AK Parti Nusaybin İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Tarık Demir, Nusaybin İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

02.11.2013 11:13

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Tarık Demir, Nusaybin İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Mardin Artuklu Üniversitesi Midyat Yüksekokulu Müdürü Tarık Demir, AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Nusaybin İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Demir, İlçe Başkanı Osman Doğru ve ilçe yöneticileriyle görüştü. Hizmet çarkları içerisinde olduğunu ve millete hizmetin nasıl yapıldığını Ankara'da görev yaptığı 5 yılda çok iyi öğrendiğini kaydeden Demir, Mardin'e hizmet için yola çıktıklarını söyledi. Büyükşehrin milletimiz için bir nimet olduğunu ifade eden Demir, "2014 yerel seçimleri sıradan bir seçim değildir. Tarihi bir dönemden geçiyoruz. Şu anda kendimizi tanıtıyoruz. Projelerimizi hazırlayan profesyonel bir ekibimiz var. Reel olarak proje üretiyoruz. Yapılmayacak veya yapamayacak uçuk kaçık projeler peşinde değiliz. Burada amacımız kendi topraklarımıza, halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. İktidarın desteğini alan bir Mardin çok önemli hizmetler görecektir" dedi.

İlk defa kendi sloganlarını açıklayan Demir, "Sloganımız, 'Birlikte, Özgürce' olacaktır" şeklinde konuştu.

AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Osman Doğru da AK Parti'de görev alan herkesin hayırlı işlerde bulunmak için görev aldığını söyledi. AK Parti demenin insanlara hizmet demek olduğunu aktaran Doğru, bu ülkede 80 yıldır yapılan yanlışlar olduğunu ve hükümet olarak bu yanlışları düzeltmekle uğraştıklarını ifade ederek, aday adaylığı başvurusu yapan herkese başarılar diledi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demir, AK Parti Nusaybin İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement