Demirtaş ve Çelikcan'dan Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Demirtaş ve Çelikcan'dan Ziyaretler

Demirtaş ve Çelikcan\'dan Ziyaretler

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın eşi Mehtap Çelikcan ile vatandaşları ziyaret etti.

03.07.2016 12:46

Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan ile vatandaşları ziyaret etti.

Beyhan Demirtaş ile Mehtap Çelikcan, ilk olarak Yavuzlar Mahallesi'nde fabrikada çalışırken iş kazası geçirip ayağı kesilen Olcay Mehmet Gök çiftinin evine misafir oldu.

Demirtaş ve Çelikcan daha sonra Şırnak'ta teröristler ile girdiği çatışmada yararlanan ve Gülhane Askeri Hastanesi'nde tedavi edilen ancak şehit olan Uzman Çavuş Selçuk Beki'nin yeni doğan bebeğini ziyaret ettiler. Aileye moral verdiler. Ziyarete AK Parti Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Fatma Evcimik de katıldı.

Aileleri ziyaretinde onlarla sohbet eden Demirtaş ve Çelikcan, çeşitli hediyeler verdiler.

Ramazan'ın birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Beyhan Demirtaş ile Mehtap Çelikcan, "Acılar ve sevinçler paylaşıldığı zaman daha anlamlı olur. Devletimizin sıcak eli her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu bilinmesini istiyoruz. Ülkemizin güvenliği huzur ve rahatımız için gece gündüz görev yapan bu uğurda canlarını hiçe sayarak gözünü kırpmadan şehit olan ve yaralanan güvenlik görevlilerimiz için ne yapsak azdır. Geride kalan emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmak bizim görevimizdir" şeklinde konuştular. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirtaş ve Çelikcan'dan Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement