Demokrasi Nöbetinin Küçük Neferleri - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Nöbetinin Küçük Neferleri

Demokrasi Nöbetinin Küçük Neferleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her akşam Cumhuriyet Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine alanı gezerek başlıyor ve vatandaşlarla tek tek selamlaşıyor.

21.07.2016 11:33

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her akşam Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine alanı gezerek başlıyor ve vatandaşlarla tek tek selamlaşıyor. Başkan Çelik, demokrasi nöbetinin en küçük neferleriyle de yakından ilgileniyor.

Kayserililer demokrasi nöbetine büyük çoğunlukla ailece katılıyor. Tüm aile fertleriyle birlikte günlerdir Cumhuriyet Meydanı'nda olan Kayserililer daha yaşına dahi girmemiş bebeklerini de demokrasi nöbetine getiriyorlar.

Demokrasi nöbetinin en küçük neferleri olan bebekler ve çocuklarla Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yakından ilgileniyor. Cumhuriyet Meydanı'ndaki katılımcıları ziyaret ederken çocuklarıyla gelen aileleri kutlayan ve milli iradeye ailece sahip çıkılması nedeniyle teşekkür eden Başkan Çelik, memleket ve vatan sevgisinin çocuklara küçük yaşta aşılanması gerektiğini vurguladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Nöbetinin Küçük Neferleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement