Demokrat Parti'de İlhan Işık Tekrar Başkan - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti'de İlhan Işık Tekrar Başkan

Demokrat Parti\'de İlhan Işık Tekrar Başkan

Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanı İlhan Işık, yapılan kongrede güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.
Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanlığı kongre heyecanı yaşadı.

09.12.2013 09:58

Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanı İlhan Işık, yapılan kongrede güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanlığı kongre heyecanı yaşadı. Kongrede tek liste ile seçime gidilirken İlhan Işık tekrar başkanlığa seçildi. İl Başkanı İlhan Işık, ikbal ve mecburiyet nedeniyle partiden AK Parti'ye geçen partililer olduğunu ifade etti. Partiden giden arkadaşlara kapılarının açık olduğunu ve bir kez daha tekrar düşünmelerini isteyen Işık, Demokrat Parti'nin ödünç oylarının ilk seçimlerde geri alacaklarını kaydetti. İlhan Işık, parti olarak düğünlere, vefatlara, hayırlara katıldıklarını, oda ve dernekleri ziyaret ettiklerini kaydederek, mali açıdan sıkıntı çektiklerini ancak buna rağmen imece usulü ile partinin dimdik ayakta kaldığını söyledi. İlhan Işık, "Kendimizle kavga etmekten vazgeçelim. Kavgalar son olsun. Salondan çıktıktan sonra dedikodular bitsin. Bizi bitiren dedikodular oldu. Kavga etmeyelim. Ben 1975 yılından bu yana partinin içerisindeyim. Verilen görevi hep yaptım, adaylığı söz konusu bile etmedim. İki parti birleşmesinden hoşnutsuzluk doğdu. İki partinin bir araya gelmesinde şu anda yüzde 90'larda kaldı, yüzde 10'luk kısım var. Bu yüzde 10'luk kısmı 12 ve 13'lere çıkmaması gerekir. Bunun için çok çalışmalıyız, partimizin yeniden ayağa kaldırmak için mücadele vermeliyiz. Demokrat Parti hak ettiği yere en kısa sürede gelecektir" diye konuştu.

Kongrede konuşan Demokrat Parti Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Koçal, kongrelerin birleştirici yönü olduğunu söyledi. Koçal, "Bu kongrenin sonunda kazananın şahıslar değil, partimizin olmasını istiyorum. Sonucu içine sindiremeyip ben varsam parti var, ben yoksam parti yok düşüncesi ortaya çıkarsa bu yanlıştır. Bunu bu parti çok yaşadı, kaybedenler partiye sırtını döndü. Kongreler birleştirici özelliğe sahiptirler. Bir parti bunu gerçekleştirebiliyorsa o zaman kazanmış demektir" dedi.

İlhan Işık Başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: İlhan Erdinç, Işın Gümüşyay, Mehmet Özcan, Nilgün Acar, Nuray Çelik, Ali Rıza Deniz, Nihat Bülbül, Ahmet Tuna, Gökhan Ali Yeğin, Faiz Kayacan, Ali Osman Başkurt, Mehmet Karakuş, Ramazan Cengiz Şenözü, Mustafa Koçal, Hüseyin Gönül, Sıtkı İlşekerci, Tamer Alver, Yılmaz Kozbay, Necati Genç, Erol Ayan, Özkan Kurt, İsmail Alkan, Saygı Çetin, Mustafa Karaca, Yusuf Kültozatan, Hasan Özdamar, Mehmet Ulaş, Ahmet Petmez. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti'de İlhan Işık Tekrar Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement