Demre Emniyetinden "Telefon Dolandırıcılığı" Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Demre Emniyetinden "Telefon Dolandırıcılığı" Uyarısı

Demre İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, vatandaşları telefon yoluyla yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

23.02.2012 11:20

Demre İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, vatandaşları telefon yoluyla yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Doğan, yaptığı açıklamada, bazı kişilerin telefonla arayarak kendilerini savcı ya da emniyet mensubu olarak tanıttıklarını ve vatandaşlardan çeşitli bahanelerle para istediklerini kaydetti. Doğan, dolandırıcıların özellikle

"terör örgütü" bahanesi kullanarak vatandaşları baskı ve korku altına aldıklarını ifade etti.

Dolandırıcılık olaylarına karşı sürekli uyarılar yapmalarına rağmen istenmeyen olayların yaşanmaya devam ettiğini aktaran Doğan, Demreli bir vatandaşın 49 bin lirasını, bir başka vatandaşın da bin 200 lirasını dolandırıcılara kaptırdıklarını anlattı.

Hiçbir yargı ya da emniyet mensubunun vatandaşlarda para ve konuşma ücreti istemeyeceğini vurgulayan Doğan, vatandaşlardan dolandırıcılara karşı dikkatli olmalarını,benzer durumlar karşısında 155'i arayarak durumu yetkililere bildirmelerini istedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Demre Emniyetinden 'Telefon Dolandırıcılığı' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement