Deniz Feneri Derneği Sakarya Temsilciliği ve Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Kan Bağışı Kampanyası... - Son Dakika
Yerel

Deniz Feneri Derneği Sakarya Temsilciliği ve Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Kan Bağışı Kampanyası...

Deniz Feneri Derneği Sakarya Temsilciliği ve Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Kan Bağışı Kampanyası...

Deniz Feneri Derneği Sakarya Temsilciliği ve Türk Kızılay'ı Sakarya Şubesi bir ilke imza atarak kan bağışı kampanyası başlattı.

29.05.2012 17:05

Deniz Feneri Derneği Sakarya Temsilciliği ve Türk Kızılay'ı Sakarya Şubesi bir ilke imza atarak kan bağışı kampanyası başlattı. Afet dışı olağan durumlarda ilk kez birlikte çalışan ülkemizin iki güzide yardım kuruluşunun kampanyası Perşembe günü sona erecek. Sakarya Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına ise Sakaryalılar büyük ilgi gösterirken, gençlerin ilgisi ise dikkat çekiyor.

Yıllardır yaptığı yardımlarda yurt içinde ve yurtdışında adından söz ettiren Deniz Feneri, ihtiyaç sahiplerine en zor anlarında ulaşmaya ve yardımlarıyla yüzleri güldürmeye devam ediyor. Deniz Feneri bu kez Türk Kızılayı ile el ele vererek kan bağışı kampanyası düzenliyor. Sakarya Kent Meydanı'na Türk Kızılayı Sakarya Şubesi tarafından getirilen Kan Bağışı Otobüsünde Sakaryalılar kan bağışında bulunuyorlar.

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar'ın açılışını yaptığı kampanyada Deniz Feneri'ni Sakarya Temsilcisi Zeki Yıldırım temsil ediyor.

Deniz Feneri Derneği Sakarya Temsilcisi Zeki Yıldırım Derneklerinin ve Kızılay Sakarya Şubesi'nin "İyilik Sensin" sloganı ile Perşembe Günü akşamına kadar Kent Meydanı'nda sürecek olan Kan Bağışı kampanyasına tüm Sakaryalıları davet etti.

Perşembe Gününe kadar devam edecek olan Kan bağışı kampanyası için Kızılay'ın yapısı gereği kan kabulü öncesi, esnası ve sonrası işlemlerle ilgilendiğini anlatan Yıldırım, dernek olarak kampanya öncesi Derneğin veri bankasında bulunan Sakaryalı bağışçı ve gönüllülere kısa mesaj ve mail yoluyla kampanyaya destek olunması yönünde çağrıda bulunduklarını anlattı.

Yıldırım kan bağışı yapan vatandaşlara kan bağışı sonrası masrafları Dernek tarafından karşılanan üzerlerinde 'İyilik Sensin' yazılı şapka ve tişörtler hediye ettiklerini kaydetti. Bu iki hediyenin yanında bir tarafında Sakarya Kızılay Şubesi diğer tarafında Deniz Feneri Derneği kurumsal Logolarının bulunduğu ve bu güzel birlikteliğin anısına kupalar verdiklerini söyledi.

Kan Bağışı otobüsünün hemen yanında kurdukları stantta kan bağışçılarına hediyeleri takdim ederken bir yandan da Derneğe bağışları kabul ettiklerini anlatan Yıldırım, Derneklerinin uzun yıllardır büyük bir karalama kampanyasına maruz kaldığını ve artık mahkeme tarafından da aklandığını söyledi.

Yıldırım düzenlenen kampanyaya verdiği desteklerden dolayı Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar'a da teşekkür ederken, kampanya ile genç nüfusun kan bağışı konusunda bilinçlendirilmesinin de amaçları arasında olduğunu belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deniz Feneri Derneği Sakarya Temsilciliği ve Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Kan Bağışı Kampanyası... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement