Deniz Yıldızı Derneği Ev Sahibi Yapmayı Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Deniz Yıldızı Derneği Ev Sahibi Yapmayı Sürdürüyor

Deniz Yıldızı Derneği Ev Sahibi Yapmayı Sürdürüyor

Giresun Deniz Yıldızı Derneği, Eynesil İlçesine bağlı Kemaliye Köyü'nde 3 çocuğu ile birlikte çok zor şartlarda yaşayan Sahip Civak (37) eşi Gülaydın Civak (42) için yaklaşık 10 ay gibi kısa bir süre içerisinde yeni bir ev yaptı.

03.07.2013 17:03

Giresun Deniz Yıldızı Derneği, Eynesil İlçesine bağlı Kemaliye Köyü'nde 3 çocuğu ile birlikte çok zor şartlarda yaşayan Sahip Civak (37) eşi Gülaydın Civak (42) için yaklaşık 10 ay gibi kısa bir süre içerisinde yeni bir ev yaptı. Yaklaşık 60 bin liraya mal olan evin içinin tüm eşyalarını tamamladıktan sonra aileye teslim etti.

Evin aileye teslim törenine Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, Eynesil AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Topal, Kemaliye Köyü Muhtarı Mustafa Civak ve köy halkı katıldı.

Programda ilk konuşan Dernek Başkanı Emine Acar, "Her zaman söylüyorum Allaha Çok Şükürler olsun ki bizlere böyle güzel hizmetlerde yer almayı nasip etti. İnşallah 64. Evden sonra yine yardım severlerin desteği ile daha çok yoksul aileyi ev sahibi yapmaya devam edeceğiz. Bu evin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deniz Yıldızı Derneği Ev Sahibi Yapmayı Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement