'Deniz Yıldızları'na Dershane Eğitimi - Son Dakika
Yerel

'Deniz Yıldızları'na Dershane Eğitimi

\'Deniz Yıldızları\'na Dershane Eğitimi

SODES Projesi kapsamında dershane eğitimlerine başlayan maddi durumu iyi olmayan çalışkan öğrencilere yemek verildi.

29.05.2012 18:50

SODES Projesi kapsamında dershane eğitimlerine başlayan maddi durumu iyi olmayan çalışkan öğrencilere yemek verildi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Adıyaman Emniyet Teşkilatı Mensubu Hanımları Yardımlaşma Derneği'nin de birlikte yürüttüğü 'Deniz Yıldızı' isimli proje kapsamında 30 öğrenci dershaneye gönderiliyor. İlköğretim 8. sınıf öğrencisi olan 30 kişi dershanelere başlatılarak, okul ihtiyaçları karşılandı.

Deniz Yıldız'ları için polisevinde yemekli program düzenlendi. Vali Vekili Yakup Güney, TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman Emniyet Teşkilatı Mensubu Hanımları Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenfül Bilici, Adıyaman Valiliği Proje Merkezi görevlileri, Emniyet Müdür Yardımcıları, polis eşleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Deniz Göçmen, proje hakkında bilgiler vererek, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle belirlenen yaklaşık 200 öğrenci arasından 30 öğrencinin belirlendiğini ifade etti.

Göçmen, çocukları sokakta bekleyen tehlikeler, sokağa ve suça iten sebepler, büyük ve küçüklere tavsiyeler içerikli afiş broşür ve kartvizitlerin basılarak dağıtıldığını söyledi.

Vali Vekili Yakup Güney ise, konuşmasında kamu kurum ve kuruluşları tarafından uygulanan bir çok projenin çocuklar ve gençlere yönelik olduğunu vurgulayarak, çocukların geleceğe hazırlandığını kaydetti.

Konuşmalar sonrasında Adıyaman Emniyet Teşkilatı Mensubu Hanımları Yardımlaşma Derneği tarafından alınan hediyeler öğrencileri dağıtıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Deniz Yıldızları'na Dershane Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement