Denizli'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Denizli'de 23 Nisan Coşkusu

Denizli\'de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Denizli'de de coşkuyla kutlandı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sabah ilk olarak Denizli Valiliği önünde tören düzenlendi.

23.04.2013 12:14

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Denizli'de de coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sabah ilk olarak Denizli Valiliği önünde tören düzenlendi. Çelenk törenine Denizli Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Denizli Valiliği önündeki törende Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül Atatürk anıtına çelenk koydu. Kutlamalar daha sonra Sevil Kaynak İlkokulu'nda devam etti. Okuldaki kutlamada konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, 23 Nisan'ın çocuklar için ayrı bir önemi olduğunu belirterek, "Büyük Atatürk, 23 Nisan'ı çocuklara hediye ett. Bugün dünyada milyonlarca çocuk bu güzel günde doyasıya eğleniyor. Denizli'de de

bu bayramın coşkusunu doyasıya yaşıyoruz. Bize bu güzel günü armağan eden Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına minnettarız" dedi.

Öğrenciler daha sonra 23 Nisan'la ilgili olarak şiirler okudu. Minik öğrenciler ise yaptıkları gösteriler ile büyük alkış aldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement