Denizli Milli Eğitim Müdürü Akgül Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizli Milli Eğitim Müdürü Akgül Açıklaması

11.10.2012 18:41

Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, hedeflerinin eğitim çalışmalarını sürdürürken toplumun tümünün desteğini almak olduğunu söyledi.

Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, hedeflerinin eğitim çalışmalarını sürdürürken toplumun tümünün desteğini almak olduğunu söyledi.

Akgül, Güney ilçesindeki Atatürk İlkokulu'nda ilçe milli eğitim müdürleri ile aylık değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Akgül, Denizli valiliği'nin öncülüğünde il genelinde Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi'nin uygulamaya konulduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Kasım ayı içerisinde Başarı İzleme Projemiz ve diğer konularla ilgili çok geniş çaplı bir eğitim şurası yapacağız. Hedefimiz eğitim çalışmalarını sürdürürken toplumun tümünün desteğini almaktır. Biz camia olarak insan yetiştiren bir kurumuz. Öğrencilerimizin sınavlardaki başarıları toplumun göz önünde bulundurduğu öncelikli konulardan biri. Eğitim öğretim hayatlarında çocuklarımızı test tekniği başta olmak üzere iyi hazırlamalıyız. Ayrıca veli-öğretmen ve öğrenci üçgeninin iyi çalışmasını sağlamalıyız."

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek/ Mustafa Dermencioğlu/ Binnaz Ersoy

Yayıncı: Ufuk Kırabalı - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Milli Eğitim Müdürü Akgül Açıklaması - Son Dakika


Advertisement