Deskkop'a Vali, Jandarma ve Emniyetten Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Deskkop'a Vali, Jandarma ve Emniyetten Ziyaret

Deskkop\'a Vali, Jandarma ve Emniyetten Ziyaret

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini (DESKKOP) ziyaret ettiler.

15.04.2014 10:33

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini (DESKKOP) ziyaret ettiler.

DESKKOP'a üst düzel ziyaret. Valisi Ali İhsan Su, Kıdemli Albay Ramazan Akça, Emniyet Müdürü Ayhan Buran, DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Taşlı Düzce esnafı hakkında bilgiler aktardı.

Şeref defterimizi imzalayan Vali Su deftere "Düzce esnaf sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifini ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duydum. Özellikle esnaf sanatkarla ilgili yaptıkları çalışmalar ve etkinlikler esnaf ve sanatkarımız arasında birlik, beraberlik ve dayanışma bilincinin güçlenmesine, gelişmesine çok önemli katkılar sağlamakta, aynı zamanda esnaf sanatkarlarımızın ticari iş ve işlemlerinde sağladıkları imkanlar onları çok daha iyi yerlere taşımakta olduğunu görmekten çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Bu güzel çalışmaları gerçekleştiren başta esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi başkanı olmak üzere değerli üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" yazdı.

DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Başta Sayın Valimiz Ali İhsan Su'ya, Garnizon Komutanımız Sayın Ramazan Akça'ya, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ayhan Buran'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Ziyaret ardından sohbet havasında devam etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deskkop'a Vali, Jandarma ve Emniyetten Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement