Develi'de Öğrencilere Asım'ın Nesli Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Develi'de Öğrencilere Asım'ın Nesli Anlatıldı

Develi\'de Öğrencilere Asım\'ın Nesli Anlatıldı

Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi, Develi Milli Eğitim Müdürlüğü ve Epçe Ortaokulu’nun katkılarıyla düzenlenen Asım’ın Nesli söyleşi programı Mustafa Aksu kültür Merkezinde yapıldı.

04.10.2016 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi, Develi Milli Eğitim Müdürlüğü ve Epçe Ortaokulu'nun katkılarıyla düzenlenen Asım'ın Nesli söyleşi programı Mustafa Aksu kültür Merkezinde yapıldı.

Programa Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

SADED (Sanat Düşünce Eğitim Derneği)'in kurucusu ve başkanı Tahir Fatih Andı'nın gerçekleştirdiği konuşma ilçe protokolü ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle dinlendi. 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki süreci tahlil ederek konuşmalarına başlayan Andı, "Üstat M. Akif'in Asım'ın Nesli derken Asım bin Sabit (ra) isimli sahabeyi kastediyor olması bizleri çok daha derinlikli düşünmelere yönlendirmesi gerekiyor. Çünkü Asım Bin Sabit Kuran ve Sünnet merkezli bir hayatın yaşanması için örnek modeldir. Bizlerin de merhum Akif'in belirttiği Asımlar olmamız için Kuranı ve sünneti rehber edinmiş bir hayat ve mücadele sürdürmemiz gerekiyor" diyerek, yapılan okumaların çok yönlü olması gerektiğini vurguladı.

Programın sonunda Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar etkili sunumundan dolayı Tahir Fatih Andı'ya teşekkürlerini ileterek plaket takdim ettikten sonra, "Yapılan programın geleceğimizin umudu olan gençlerimizin Asım bin Sabit ruhu taşımalarına vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi'de Öğrencilere Asım'ın Nesli Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement