Dicle Üniversitesi'nde Spor Birliği Başkanlığı Kuruldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dicle Üniversitesi'nde Spor Birliği Başkanlığı Kuruldu

05.11.2014 16:48

Dicle Üniversitesi’nde sportif faaliyetlerin tek elden yürütülmesi için Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının (SKS) koordine içinde çalışması için Spor Birliği Başkanlığı oluşturuldu.

Dicle Üniversitesi'nde sportif faaliyetlerin tek elden yürütülmesi için Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının (SKS) koordine içinde çalışması için Spor Birliği Başkanlığı oluşturuldu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'ün başkanlığında oluşturulan Spor Birliği'nde, BESYO Müdürü, SKS Daire Başkanı, Şube Müdür ve organizeyi koordine etmek için BESYO okulundan iki öğretim elemanı Spor Birliğinin Yönetim Kurulunu oluşturdu.

Spor Birliği Başkanlığının ana hedefi, Dicle Üniversitesindeki sportif faaliyetleri arttırmak ve başarılı sporculara çalışma ortamları sağlamak olarak belirlendi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dicle Üniversitesi'nde Spor Birliği Başkanlığı Kuruldu - Son Dakika


Advertisement