Didim'de 'Damlaya Damlaya Kütüphane Olur' Projesi Büyüdü - Son Dakika
Yerel

Didim'de 'Damlaya Damlaya Kütüphane Olur' Projesi Büyüdü

Didim\'de \'Damlaya Damlaya Kütüphane Olur\' Projesi Büyüdü

AYDIN (İHA) Didim’de Atatürk İlkokulunca düzenlenen “Damlaya Damlaya Kütüphane Olur projesi” kapsamında okula bağışlanan kitap sayısı 3 bin 600'e ulaştı.

10.03.2014 11:04

AYDIN (İHA) Didim'de Atatürk İlkokulunca düzenlenen "Damlaya Damlaya Kütüphane Olur projesi" kapsamında okula bağışlanan kitap sayısı 3 bin 600'e ulaştı.

Konuyla ilgili Atatürk İlkokulunda yapılan açıklamada "Kütüphanemizi zenginleştirmek amacıyla yola çıktığımız Damlaya Damlaya Kütüphane Olur projemizde velilerimiz ve öğrencilerimiz sayesinde kütüphanemiz hiç olmadığı kadar düzenli ve nezih bir ortama kavuşturmaya her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz. 7 Mart Cuma Günü itibariyle okulumuza bağışlanan kitap sayısı 3600 olmuştur. Ayrıca 2/K Sınıfı velilerimizden Duygu Gökduman, Gülcan Bakay, Serap Turan, İlknur Gök, Sultan Erkılıç, Ayfer Erzurum ve Yasemin Çınar'da kütüphaneye bağışlanan ve daha önce kütüphanemizde bulunan kitapları numaralandırarak kayıt altına alarak bizlere yardımcı olmuşlardır. 7 Mart Cuma Günü itibariyle en çok kitabı 4/A Sınıfı (746), 2/K Sınıfı (733) ve 3/D Sınıfı (698) getirmişlerdir. Ayrıca en çok kitabı getiren sınıfı okul olarak pikniğe götürmeye karar verdik. Atatürk İlkokulu olarak öğrenci ve velilerimize teşekkür eder çabalarının devamını bekleriz" denildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de 'Damlaya Damlaya Kütüphane Olur' Projesi Büyüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement