Didim Huzurevi Sakinleri Yeni Yılı Coşkuyla Karşıladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Didim Huzurevi Sakinleri Yeni Yılı Coşkuyla Karşıladı

Didim Huzurevi Sakinleri Yeni Yılı Coşkuyla Karşıladı
23.12.2024 15:12  Güncelleme: 15:14

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim Huzurevi sakinleri için düzenlediği yeni yıl kutlama etkinliği ile renkli anlara ev sahipliği yaptı. Etkinlikte dans edip şarkılar söyleyen sakinler, hediyelerle mutlu bir gün geçirdiler.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi sakinleri, yeni yıl nedeniyle gerçekleştirilen kutlama etkinliğinde gönüllerince eğlendi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 7'den 70'e tüm vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Didim ilçesinde faaliyetlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi sakinleri için 2025'e sayılı günler kala yeni yıl kutlama etkinliği düzenlendi. Mavişehir Mahallesi'nde bulunan deniz kıyısındaki bir restoranda düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikler kapsamında sevilen şarkıları hep bir ağızdan seslendiren huzurevi sakinleri dans ederek yeni yıl coşkusunu yaşadı.

Yeni yıl nedeniyle Didim Huzurevi sakinlerine hediyeler de dağıtıldı. Güzel bir gün geçirdiklerini belirten vatandaşlar, kendilerini etkinlikler ile buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Huzurevi Sakinleri Yeni Yılı Coşkuyla Karşıladı - Son Dakika


Advertisement