Didim Sgk Müdüründen Esnaf Odasına İade-İ Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Didim Sgk Müdüründen Esnaf Odasına İade-İ Ziyaret

Didim Sgk Müdüründen Esnaf Odasına İade-İ Ziyaret

Didim Sosyal Güvenlik İlçe Merkez Müdürü Rıfa Kocaoğlu iade-i ziyaretler kapsamında Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.

16.08.2013 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Sosyal Güvenlik İlçe Merkez Müdürü Rıfa Kocaoğlu iade-i ziyaretler kapsamında Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

SGK Didim İlçe Merkez Müdürü Rıfat Kocaoğlu, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Kocaoğlu'nu Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Oda Başkan Yardımcısı Aydın Bener, Yönetim Kurulu üyeleri Metin Destici, Kazım Ezer, Cemal Karaarslan ve Tahir Karaosman ağırladı.

Ziyaretin iade-i ziyaret çerçevesinde yapıldığını belirten SGK Didim İlçe Merkez Müdürü Rıfat Kocaoğlu "Kurum anlamında sıkıntımız yok, personellerimiz gelmeye başladı. Vatandaşın Aydın çilesini bitirdik. Burada işlemleri yapılmıyorsa dosyalarını biz Aydın'a gönderiyoruz. Takiplerini yapıyoruz" dedi.

Kocaoğlu Didimlilerin kurumuna sahip çıkması gerektiğini yineleyerek "Bizler gelip geçiciyiz, kurumlar kalıcı… Esnaf Odası gibi kurumlarımızın bizlere destek olması bizlere daha güç veriyor" dedi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise kurumların ortak hareket etmesinin önemine değinerek "Her noktada SGK'ya destek olmaya hazırız. SGK'nın açılması hem esnafı hem de vatandaşı memnun etti" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Sgk Müdüründen Esnaf Odasına İade-İ Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement