Didimbelediyespor Uşak Deplasmanında Puan Arayacak - Son Dakika
Yerel

Didimbelediyespor Uşak Deplasmanında Puan Arayacak

Didimbelediyespor Uşak Deplasmanında Puan Arayacak

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup takımlarından Didim Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda Uşak Belediyespor'a konuk olacak.BAL.9.Grupta ligin son maçında Didim Belediyespor son maçının Uşak'ta Uşak Belediyespor ile yapacak.

29.03.2012 15:59

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup takımlarından Didim Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda Uşak Belediyespor'a konuk olacak.

BAL. 9. Grupta ligin son maçında Didim Belediyespor son maçının Uşak'ta Uşak Belediyespor ile yapacak. Geçen hafta Muğlaspor maçında berabere kalarak Plaf off'a kalma şansını Muğlaspor'a kaptıran Mavi Beyazlılar son hafta galip gelse dahi, Muğlaspor'un berabere kalmasını bekleyecek. Ligin son maçında da galip gelerek ligi iyi yerde bitirmeyi hedefleyen Mavi beyazlılarda tek hedef 3 puana alarak Muğlaspor'un puan kaybını beklemek olacak.

Öte yanda ise hafta içinde yapılan antrenmanlarda futbolcularının bozuk olan morallerini düzeltmeye çalışan teknik heyet, Uşak'ta bir son dakika kazası da yaşamak istemiyor.

Didim Belediyespor Antrenörü Ayhan Yıldız, "Lig başladığında hedefimiz ligde kalmaktı ama elde ettiğimiz galibiyetlerle iyi noktalara geldik. Bundan teknik heyet kadar futbolcularımın özverisi ve çabası da etkili oldu. Ayrıca bizleri yeni çıktığımız bu ligde taraftarlarımız da yalnız bırakmadı. Bunun yanı sıra Belediye Başkanımız, İlçe Protokolümüz, Kulüp Başkanı ve kulüp yöneticileri de bizleri yalnız bırakmadı ve desteklerini esirgemediler. Hepsine ayrıca teşekkür ediyorum. Ligin son maçını da kazanıp, ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didimbelediyespor Uşak Deplasmanında Puan Arayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement