Dilovası'nda Bülent Serttaş Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Bülent Serttaş Coşkusu

Dilovası\'nda Bülent Serttaş Coşkusu

Dilovası Belediyesi tarafından organize edilen "Anadolu Kültürleri Buluşması"nın konuğu olan ünlü sanatçı Bülent Serttaş Dilovalıları coşturdu.

24.06.2012 11:36

Dilovası Belediyesi tarafından organize edilen "Anadolu Kültürleri Buluşması"nın konuğu olan ünlü sanatçı Bülent Serttaş Dilovalıları coşturdu.

Dilovası Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi gerçekleşen "Anadolu Kültürleri Buluşması" tüm coşkusuyla sürüyor. Yaklaşık 20 gündür süren ve festival havasında geçen etkinliklerde her akşam ayrı bir derneğin yer aldığı gecenin önceki akşamki konukları Dilovası Gençlik Derneği oldu. Dilovası Gençlik Derneği tarafından organize edilen geceye Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, DOSB Başkanı Mustafa Türker, DOSB Bölge Müdürü Serap Türker, SP Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, BDP Dilovası İlçe Başkanı Ramazan Akboğa, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Gece Dilovalı sanatçılar, Cihan Akboğa, Nurullah Çukan, Burcu Yerlikaya, Hakan Emre-Diablo, Fatih Adıgüzel, Oktay İşleyen ve MC Murat'ın sahne almasıyla başladı. Dilovası Belediyesi tarafından hazırlanan Dilovası'nın dünü, bugünü ve yapılan çalışmaların anlatıldığı slayt gösterisi ile devam etti.

Dilovalı sanatçıların ardından geceyi organize eden Dilovası Gençlik Derneği Başkanı Ahmet Kaydu, gençlerin bir araya gelerek kurduğu bu derneğin Dilovası'nda gençlerin sesi olmak için mücadele ettiğini belirterek, "Bu mücadelemizde sanayicilerimizi de görmek istiyoruz.

DOSB Başkanımız Mustafa Türker'le başlayan bu diyalog tüm sanayicilerimize örnek olur. Bu kentte yaşayan Dilovası halkını da, Dilovası sanayicisini de artık bir arada görmek istiyoruz. Bir arada ilçemize sahip çıkmalarını istiyoruz" dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası'nın her geçen gün büyüyerek geliştiğini belirterek, "Halk efendi biz hizmetkarız sloganıyla çıktığımız bu yolda 3 yılda çok büyük hizmetler yaptık. Dilovası tarihinde görülmemiş hizmetleri alırken bu kentin en büyük eksikliklerinden olan hastanemiz, kültür merkezimiz, spor komplekslerimiz, kavşaklarımız ve birçok projemiz hayat bulmuştur. Allah birlik beraberliğimizi bozmadığı sürece de Dilovası halkıyla birlikte daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz"diye konuştu.

Gecenin sponsoru olan DOSB Başkanı Mustafa Türker, "Ben en eski Dilovalılardan biriyim. 33 yıldır bu kentte ekmek yiyorum. Dilovası'nın gelişmesine her zaman katkı sunmak isteriz. Dilovası halkının arasında olmaktan son derece mutluyum inşallah bundan sonra da hep bir arada olmaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Dilovası Gençlik Derneği yönetimi derneklerine ve düzenlenen geceye desteklerinden dolayı Dilovası Kaymakamı Hasan Göç'e, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'a işadamları Kadir Kocaman'a, Hamza Şayir'e ve Ferdi Erdoğan'a plaket takdim ettiler.

Plaket töreninin ardından sahneye çıkan ünlü türkücü Bülent Serttaş, söylediği parçalarla Dilovalıları coşturdu. Sempatik tavırları, sahnede yaptığı şakalarıyla özdeşleşen ünlü türkücü Bülent Serttaş, Dilovası'nda da yapacağını yaptı. Ünlü türkücü bir ara sahne direklerine çıkarak Dilovalılara seslenirken çıktığı direkten inmekte zorlanan sanatçıya vatandaşlar yardım etti. Konserinin ardından Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve DOSB Başkanı Mustafa Türker ünlü türkücüye çiçek takdim ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Bülent Serttaş Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement