Kar yağışının özellikle köylerde etkisini arttırması ile birlikte Dilovası Belediyesi ekipleri köylerde çalışmalarını hızlandırdı.
Dilovası'nda öğlen saatlerine doğru artan kar yağışının ardından özellikle yüksek kesimler beyaza büründü. Artan kar yağışı nedeniyle yolların kapanmaması ve ulaşımın aksamaması için Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı kar ekipleri çalışmalarını hızlandırdı.
Dilovası Belediyesi'ne ait tuzlama araçları, greyder ve kar küreme aracından oluşan ekiplerin, öğlen saatlerinde başlayan çalışmaları özellikle Çerkeşli Köyü, Demirciler Köyü, Köseler Köyü, Tepecik köyü, Diliskelesi ve Tavşancıl'daki ana arterlerde devam ediyor. Dilovası Belediyesi ekipleri özellikle sabaha karşı don olması konusunda güvenlik tedbirlerini artırıyor.
Yollarda trafik akışının aksamaması amacı ile olası buzlanmaya karşı yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Greyder, tuzlama araçları ve kepçelerle birlikte tüm imkanlarımızı seferber ettik. Meteorolojinin uyarıları doğrultusunda gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Yolların açık tutulması ve vatandaşlarımızın rahat bir kış geçirmesi amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz" dedi. - KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › Dilovası'nda Ekipler Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?