Diva-Sen'den Diyanet-Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Diva-Sen'den Diyanet-Sen'e Ziyaret

Diva-Sen\'den Diyanet-Sen\'e Ziyaret

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Diva-Sen Temsilciliği yeni seçilen Diyanet-Sen yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu kaydedildi.

16.02.2014 09:48

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Diva-Sen Temsilciliği yeni seçilen Diyanet-Sen yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu kaydedildi.

Diva-Sen Çaycuma Temsilciliği, Çaycuma Diyanet-Sen yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Diva-Sen İlçe Başkanı Yusuf Bayhan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Diyanet-Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, ziyaretlerinden dolayı Diva-Sen Başkanı Yusuf Bayhan ve ekibine teşekkür etti. Kenan Tunç yaptığı konuşmada " Geçmişte şu oldu bu oldu demeden ve geçmişin çöplüğünü karıştırmadan, birlik ve beraberlik adına hangi adım varsa o adımı atmaya çalışacağız. Diyanet-Sen olarak en büyük arzumuz birlik ve beraberliktir. Bize yakışan bu birliğe hizmet etmek ve birbirimizi sevip saymaktır. İnşallah zaman içinde her şey daha güzel olacaktır. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı sayın Yusuf Bayhan hocama ve diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi. Diva-Sen İlçe Başkanı Yusuf Bayhan da İlçe Başkanlığına seçilen Kenan Tunç ve ekibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bayhan, "Bizim için de asıl olan kardeşliğimizdir. Biz de birlik ve beraberlikten yanayız. İnşallah bu konuda üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. Kenan Tunç hocamızı ve yönetimini tekrar tebrik ediyor başarılar diliyoruz " dedi. program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdiği belirtildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diva-Sen'den Diyanet-Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement