Diyaliz Hastalarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Diyaliz Hastalarına Ziyaret

Diyaliz Hastalarına Ziyaret

Zonguldak'ta Böbrek Haftası dolayısıyla diyaliz hastalarına ziyaret gerçekleştirildi.

09.03.2013 13:23

Zonguldak'ta Böbrek Haftası dolayısıyla diyaliz hastalarına ziyaret gerçekleştirildi.

Zonguldak Diyaliz- Organ Nakli ve Kronik Hastalıklar Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ayhan Kefeli, Zonguldak Değişim Hareketi Lideri Şenol Altuntaş ve üyeleri diyaliz hastalarını ziyaret etti.

Ziyarette hastalara tişört hediye eden Zonguldak Diyaliz-Organ Nakli ve Kronik Hastalıklar Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ayhan Kefeli, "Bu gün dünya Böbrek Günü'dür. Diyaliz merkezlerini ziyaret ediyoruz. Diyaliz hastalarının yanında olmak istedik. Amacımız organ bağışıdır. İnsanlara organ bağışının önemini vurgulamak için buradayız. Şenol Altuntaş ve ekibi bizi yalnız bırakmadı" diye konuştu.

Zonguldak Değişim Hareketi Lideri Şenol Altuntaş ise "Başkanımızın ziyaretine destek olmak için geldik. Derneğimizin yapmış olduğu etkinliğe de maddi ve manevi katkı vermeye geldik. Diyaliz hastaları için diyaliz tedavisi geçici çözümdür. Aslında kalıcı çözüm organ naklidir. Zonguldak halkının organ nakli konusunda çok daha duyarlı olmasını bekliyorum. Sizlerin aracılığıyla halkımızın organ nakli konusunda gerekli duyarlılığı göstermesini istirham ederim" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyaliz Hastalarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement