Diyarbakır'da 29 Ekim Cumhuriyet Halk Koşusu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da 29 Ekim Cumhuriyet Halk Koşusu Yapıldı

Diyarbakır'da 29 Ekin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında atletizm yarışmaları düzenlendi.

28.10.2015 13:53

Diyarbakır'da 29 Ekin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında atletizm yarışmaları düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Halk Koşusu adı altında yapılan yarışmalar Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki kros alanında gerçekleşti.

350 sporcunun yer aldığı yarışmaları startını Diyarbakır Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz ve Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir verdi.

Demir, yaptığı açıklamada,  yarışmalarda dereceye giren sporculara para ödülü verileceğini söyledi.

Demir, "29 Ekim Cumhuriyet Halk Koşusu yarışmalarını tamamladık. Çeşitli kategorilere göre yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara para ödülü verilecek. Birincilere 500, ikincilere 400, üçüncülere 300 ve dördüncülere de 100 lira para ödülü verilecek. Toplamda 10 bin 400 lira dağıtılacak. Para ödülleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ı töreninde dağıtılacaktır" dedi.

Demir, yarışmaya katılan tüm sporcuları da kutladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da 29 Ekim Cumhuriyet Halk Koşusu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement