Bölgesel Amatör Ligi 2. Grup takımlarından Diyarbakır Yolspor, Muşovasıspor ile yarın deplasmanda yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Teknik Direktör İbrahim Tungaç, yaptığı açıklamada, Ligin ilk iki maçında 6 puan elde ettiklerini hatırlatarak, bu maça da kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
Başarılı çıkışı Erganispor karşısında galibiyet elde ederek başladıklarını ifade eden Tungaç, "Ardından Bingöl Çapakçurspor'u da mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetimizi aldık. Bu sonuçlarla iddialı bir takım olduğumuzu gösterdik. Muşovasıspor maçından galibiyetle ayrılıp yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz" dedi. - Diyarbakır
Son Dakika › Yerel › Diyarbakır Yolspor, Muşovasıspor Maçında Galibiyet Hedefliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.