Dodurga Beldesinde AK Parti Belde Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Dodurga Beldesinde AK Parti Belde Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Dodurga Beldesinde AK Parti Belde Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Dodurga beldesinde ilk defa Ak Parti Belde Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

20.04.2016 14:37

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Dodurga beldesinde ilk defa Ak Parti Belde Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Divan kurulunun oluşturulmasıyla başlayan toplantıda Belde Başkanı Ali Kasap tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi.

Ardından Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, iki yıldan beri Dodurga Beldesinde yapılan hizmetleri slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara anlattı. Başkan Selim Tuna, yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Dodurga beldemize alt yapıdan üst yapıya kadar her alanda yatırım yapmak için çalıştık. Bundan sonra da hükümetimizin desteği ile beldemize en iyi hizmet ve yatırımları kazandırmak için gayret göstereceğiz. İnşallah beldemizin ihtiyacı olan ve Dodurga Beldesi için çok önemli bir kapalı spor salonunu hizmete sunacağız. Bu yatırımın maliyeti 1 milyon 200 bin TL olup inşallah 2016 yılı içerisinde tamamlanıp hizmete açılacaktır" dedi.

Son olarak söz alan İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti iktidarları döneminde Dodurga'ya Bozüyük'e ve Türkiye genelinde yapılan hizmetlerden bahsetti.

Toplantıya AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyesi Nizamettin Çam, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dodurga Beldesinde AK Parti Belde Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement