Doğru İletişimin Yolunu Uzmanından Öğrendiler - Son Dakika
Yerel

Doğru İletişimin Yolunu Uzmanından Öğrendiler

Doğru İletişimin Yolunu Uzmanından Öğrendiler

İzmir Üniversitesi tarafından Toplum Destekli Polis birimi işbirliğinde sürdürülen “Çocuklarımızı Kazanalım” projesi etkinliklerinde 30 polis ve işbirliği içinde bulundukları 90 çocuk, Dokuz Eylül Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Üniversitelerarası İlişkiler Koordinatörü ve İzmir Üniversiteleri Platformu Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Üzün’den etkili iletişim yöntemlerini oyunlar oynayarak öğrendiler.

20.05.2014 11:39

İzmir Üniversitesi tarafından Toplum Destekli Polis birimi işbirliğinde sürdürülen "Çocuklarımızı Kazanalım" projesi etkinliklerinde 30 polis ve işbirliği içinde bulundukları 90 çocuk, Dokuz Eylül Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Üniversitelerarası İlişkiler Koordinatörü ve İzmir Üniversiteleri Platformu Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Üzün'den etkili iletişim yöntemlerini oyunlar oynayarak öğrendiler.

İzmir Üniversitesi'nde düzenlenen "Rol model" etkinliğinde çocuklar ile bir araya gelen Dr. Cengiz Üzün, hayatın zorluklarına karşı verilen mücadelenin getirdiği başarıları örneklerle anlattı. İnteraktif bir sohbet gerçekleştiren Dr. Üzün'ün oynattığı oyunlar ile çocuklar, iletişim kazaları ve önyargılı yaklaşımın zararlarını deneyimledi. Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş, Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Yeşim Deniz ve Çocuk Gelişimi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Elif Öztürk Yılmaztekin eşliğinde Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Gökhan Emiroğlu'nun da katıldığı etkinlik sonunda çocuklara, Antoine de Saint-Exupery'in "Küçük Prens" kitabı hediye edildi. Dr. Üzün'e teşekkür plaketini Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş takdim etti.

AB destekli "Çocuklarımızı Kazanalım" projesi kapsamında 22 Ekim'den bu yana Toplum Destekli Polis Birimi çalışanları, İzmir Üniversitesi akademisyenlerinden her hafta 5'er saat, interdisipliner şekilde Eğitim, Hukuk, Psikoloji, Çocuk Gelişimi ve Sağlık eğitimleri alıyor. Bunun yanında, düzenlenen geziler ile birlikte sinemaya giden, bowling ve futbol oynayan çocuklar ve emniyet çalışanları arasında etkili iletişim ve paylaşımlar geliştirilmeye çalışılıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğru İletişimin Yolunu Uzmanından Öğrendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement