Doğu Kudüs'te Ramazanın İlk Gününde 35 Bin Müslüman Mescid-i Aksa'da Teravih Namazı Kıldı - Son Dakika
Yerel

Doğu Kudüs'te Ramazanın İlk Gününde 35 Bin Müslüman Mescid-i Aksa'da Teravih Namazı Kıldı

Doğu Kudüs\'te Ramazanın İlk Gününde 35 Bin Müslüman Mescid-i Aksa\'da Teravih Namazı Kıldı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da ramazanın birinci gününde teravih namazı için 35 bin Müslüman saf tuttu. İsrail güçlerinin kısıtlamalarına rağmen Müslümanlar, Mescid-i Aksa'ya akın etti ve yatsı ve teravih namazlarını kıldı. Ancak İsrail güçleri, 5 aydır Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girişine kısıtlamalar getiriyor ve gençlerin girişini engelliyor.

12.03.2024 11:28  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da ramazanın birinci gününde teravih namazı için 35 bin Müslüman saf tuttu.

Ramazanın ilk gününde Müslümanlar, Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya akın etti. Kudüs İslami Vakıflar Dairesi'ne göre İsrail güçlerinin kısıtlamalarına rağmen Mescid-i Aksa'da 35 bin kişi yatsı ve teravih namazlarını kıldı. Yerel kaynaklar, İsrail güçlerinin 5 aydır Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girişine kısıtlamalar getirdiğini, gençlerin ise girişinin engellendiğini aktardı.

İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa'ya açılan kapılardan birinde Filistinli bir adamı darp edip gözaltına aldığı öğrenildi. - KUDÜS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğu Kudüs'te Ramazanın İlk Gününde 35 Bin Müslüman Mescid-i Aksa'da Teravih Namazı Kıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement