Döşemealtı'nda 'Turizm Haftası' Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı'nda 'Turizm Haftası' Etkinlikleri

Döşemealtı\'nda \'Turizm Haftası\' Etkinlikleri

ve Turizm Meslek Lisesi'nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Rahmi Çiftçi, turizmin anahtarının hoşgörü ve saygıdan geçtiğini belirtti.

17.04.2012 14:34

Turizm Haftası, Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde İMKB Anadolu Otelcilik

ve Turizm Meslek Lisesi'nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Nurettin Tursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, Emniyet Müdürü Ali Şentürk, öğrenciler ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda konuşan İMKB Anadolu Otelcilik

ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Rahmi Çiftçi, turizmin anahtarının hoşgörü ve saygıdan geçtiğini belirtti. Çiftçi, "Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz turizmde kaliteyi ön planda tutarak, turizmin geleceğine ışık tutacaktır" dedi.

Melas Otel Genel Müdürü Muzaffer Yavuzeş ise her yıl İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine staj fırsatı verdiklerini söyledi. Yavuzeş, "Profesyonelce ama amatör ruhla çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Geleceğin büyük sektör yöneticileri bu öğrenciler arasından çıkacaktır. Onlarla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun tarihi ve kültür hazineleriyle ilçenin her geçen gün yerli ve yabancı turistlerin dikkatini daha çok çeken bir ilçe konumuna ulaştığını kaydederken, İlçe Kaymakam Mehmet Baygül de, dünyada turizm gelirlerinin artık çok önemlilik arzettiğini belirtti.

Programda turizm konulu şiir yarışmasında derece elde eden öğrencilere ödüllerini verildi. Turizm Haftası kutlamaları halk oyunları gösterisi ve öğrencilerin günün anlam ve önemiyle ilgili okuduğu şiirlerle sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı'nda 'Turizm Haftası' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement