Dpü'nün 'Bana Sor' Uygulaması Takdir Topladı - Son Dakika
Yerel

Dpü'nün 'Bana Sor' Uygulaması Takdir Topladı

Dpü\'nün \'Bana Sor\' Uygulaması Takdir Topladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından, üniversiteye kayıt yaptırmak için kente gelen öğrenci ve ailelerine bilgi vermek maksadıyla oluşturulan ’Bana Sor’ uygulaması ilgi gördü.

15.08.2015 12:53

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından, üniversiteye kayıt yaptırmak için kente gelen öğrenci ve ailelerine bilgi vermek maksadıyla oluşturulan 'Bana Sor' uygulaması ilgi gördü.

Yapılan etkinliklerde Kütahya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde üniversite yerleşkelerinde bilgilendirme stantları açıldı. Terminalde faaliyet gösteren Çinigar Taksi de çalışanları da DPÜ Logolu 'Bana Sor', tişörtleriyle uygulamaya katkı vererek kayıt için gelen öğrenci ve ailelere yardımcı oldular.

Uygulamayı hayata geçiren DPÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Ercan Taşkın, "Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'in destekleriyle Üniversitemize kayıt yaptırmak için gelen öğrenci ve ailelerini Kütahya'ya ilk ayak bastıkları andan itibaren karşılamak, onlara yardımcı olmak, rehberlik yapmak amacıyla "Bana Sor" uygulamasını gerçekleştirdiklerini, uygulamaya gönüllü öğrenciler, taksiciler ve personelimiz destek verdiler. Bana Sor uygulamasında görev alanların DPÜ Logolu "Bana Sor" yazan tişörtleriyle farkındalık oluşturarak gelen öğrenci ve ailelerini karşılamaları, öğrenciler ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. 'Bana Sor' uygulamasıyla öğrenciler Kütahya ve DPÜ hakkında merak ettiği sorulara cevap alarak gerekli bilgilere kolayca ulaştılar, kayıtlarını sorun yaşamadan hızlı bir şekilde gerçekleştirdiler" dedi.

Bazı öğrenci ve aileleri, ilk kez Kütahya'ya geldiklerini, gelirken tedirginlik duyduklarını, ancak Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne iner inmez üniversitenin 'Bana Sor' tişörtleriyle stantlar kurarak karşılamaları ve rehberlik etmelerinden son derece memnuniyet duyduklarını belirterek, DPÜ'ye ve stantlarda görev alanlara teşekkür ettiler.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dpü'nün 'Bana Sor' Uygulaması Takdir Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement