Dpü'ye Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencisi Alımı - Son Dakika
Yerel

Dpü'ye Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencisi Alımı

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), Sağlık Bilimleri ve Fen Bilimleri enstitülerine 2011-2012 öğretim yılı bahar yarıyılı için doktora ve yüksek lisans öğrencileri alacak.

03.01.2012 13:28

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), Sağlık Bilimleri ve Fen Bilimleri enstitülerine 2011-2012 öğretim yılı bahar yarıyılı için doktora ve yüksek lisans öğrencileri alacak.

Rektörlükten verilen bilgiye göre, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Bölümünün tezli yüksek lisans programına TC uyruklu 10, yabancı uyruklu 4, doktora programına ise TC uyruklu 3, yabancı uyruklu 2 öğrenci alımında bulunulacak.

Müracaatlar, 12-25 Ocak tarihlerinde enstitüye şahsen veya noter onaylı vekaletle yapılacak. Kesin kayıt tarihlerinde eksik belgeyle gelen öğrencilerin kayıtları kesinlikle yapılmayacak. Kesin kayıtlar şahsen veya noter onaylı vekaletle gerçekleştirilecek. Bilim Mülakat Sınavı, 26 Ocak'ta saat 13.00'ten itibaren DPÜ Germiyan Yerleşkesi Beden Eğitimi ve Yüksekokulunda olacak.

Fen Bilimleri Enstitüsüne ise Biyoloji Bölümüne 10 tezli yüksek lisans, 5 doktora, Fizik Bölümünün Katı Hal Fiziği ve Nükleer Fizik dallarına 3'er, Atom ve Molekül Fiziği ile Genel Fizik dallarına 2'şer tezli yüksek lisans, Kimya Bölümüne 15 yüksek lisans, 3 doktora, Maden Mühendisliği Bölümünün Maden İşletme dalına 10 tezli tezli yüksek lisans, 5 doktora, Cevher Hazırlama dalına 10 tezli yüksek lisans, 5 doktora, Seramik Mühendisliği Bölümüne 10 tezli yüksek lisans, 3 doktora, Jeoloji Mühendisliği Bölümüne ise 10 tezli yüksek lisans öğrencisi kabul edilecek.

Adayların 16-20 Ocak tarihleri arasında gerekli belgelerle DPÜ Merkez Yerleşkedeki Mühendislik Fakültesi binasındaki Fen Bilimleri Enstitüsüne şahsen başvuru yapması gerekiyor. Bilim Mülakat Sınavı, 25 Ocak'ta saat 14.00'ten itibaren ilgili ana bilim dalı başkanlıklarında yapılacak.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dpü'ye Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencisi Alımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement