DSP Konak Belediye Başkan Adayı Hakan Tartan İki Seçim Dfisini Birden Açtı - Son Dakika
Yerel

DSP Konak Belediye Başkan Adayı Hakan Tartan İki Seçim Dfisini Birden Açtı

DSP Konak Belediye Başkan Adayı Hakan Tartan İki Seçim Dfisini Birden Açtı

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın Gültepe ve Çobançeşme’de seçim bürolarının açılışı, vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

10.03.2014 12:19

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın Gültepe ve Çobançeşme'de seçim bürolarının açılışı, vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın Gültepe ve Çobançeşme'de seçim bürolarının açılışı, vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Halkın ve esnafın yoğun sevgi gösterilerine teşekkür eden Tartan, İzmir'de Konak üzerinden oyunlar oynanmak istendiğini, ancak Konak halkının bu oyunlara sandıkta en güzel cevabı vereceğini söyledi.

"YAPTIĞIMIZ HİZMETLER ORTADA"

İzmir ve Konak ile ilgisi olmayan, Konak'ta ikamet etmeyen ve üstelik Atatürk ve Cumhuriyet gibi toplumun en önemli değerlerini tartışmaya açan adayların ortalıkta gezdiğini ifade eden Tartan, "Bizim beş yıldır yaptığımız hizmetler ortada. Biz bu hizmetleri konuşuyoruz, ama birileri siyaset konuşuyor. Atatürk'ü tartışıyor, Cumhuriyet'i tartışıyor. Bir aday çıkmış Balçova Belediyesi sınırlarında bulunan Üçkuyular Pazaryeri'ne yapacağı projeyi anlatıyor, daha oranın Konak'a bağlı olmadığından bile haberi yok. Bir diğer aday çıkmış Ballıkuyu diyeceğine Ballıca diyor. İzmir'i ve Konak'ı bilmeyen, burası ile alakası olmayan insanlar aday diye ortada dolaşıyor" dedi.

"AĞZIMIZIN TADI KAÇMASIN"

Konak'ta ayrım gözetmeden hizmet ettiğini ve beş yıl içinde bir kardeşlik iklimini yarattığını vurgulayan Tartan, "El ele vererek milli ve manevi değerlerimizi tartışmaya açan insanlara sandıkta cevap vereceğiz. Ağzımızın tadı kaçmasın, huzurumuz bozulmasın. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP Konak Belediye Başkan Adayı Hakan Tartan İki Seçim Dfisini Birden Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement