DSP Zeytinalanı Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı - Son Dakika
Yerel

DSP Zeytinalanı Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı

DSP Zeytinalanı Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı

DSP Urla Belediye Başkan adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve meclis üyeleri, coşkulu bir kalabalık ile DSP Zeytinalanı seçim bürosunu açtı.

12.03.2014 18:00  Güncelleme: 18:12

Çalışmalarına ara vermeden devam eden DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve meclis üyeleri coşkulu bir kalabalık ile DSP Zeytinalanı seçim bürosunu açtı.

Zeytinalanı Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışa DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder İrice, DSP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Karakülçe, DSP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Ertan Avkıran, DSP Çiğli Belediye Başkan Adayı Sıddık Soysal, DSP Selçuk Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kireç katıldı.

Meclis üyelerinin de tanıtıldığı açılışta DSP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Karakülçe "İki Selçuk var, İzmir'deki Selçuk benim, Urla'da Selçuk Başkan. Bu yolda hep birlikte başarılı olacağız. Selçuk Başkan çok sevilen ve istenen bir başkan adayı bunu bugün de görüyoruz" diyerek tüm Zeytinalanlılar'a doğru bir tercih yaptıklarını belirtti.

Açılışa katılan DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder İrice, "Bizim başkanlarımız bölücü değil birleştirici başkanlardır. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

Konuşmasına "Bu soğukta açılışımıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim" diyerek başlayan Karaosmanoğlu "Halkım için buradayım, beni her zaman desteklediniz, hep yanımda oldunuz. Cezaevindeyken de yanımdaydınız, cezaevinden çıkarken de hep yanımda oldunuz. Ben bu yola sizlere güvenerek çıktım. İnanıyorum ki yine sizlerin güveni ve desteği ile bir beş yıl daha birlikte Urla'yı yöneteceğiz. İyi ki vardınız. Hepinizi çok seviyorum" dedi.

Karaosmanoğlu'ndan vazgeçmeyeceğiz

Konuşmaların ardından hep beraber açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından Zeytinalanı mahallesi esnaflarını ziyarete eden Karaosmanoğlu, büyük bir sevgiyle karşılandı. 15 yıl Urla'yı Urlalılarla birlikte yöneten Başkan Karaosmanoğlu'nun her zaman yanında olduklarını ifade eden Zeytinalanı sakinleri "Başkan Karaosmanoğlu'ndan vazgeçmeyeceğiz" dediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP Zeytinalanı Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement