Kayseri Şeker Fabrikasının ev sahipliğinde Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Melikgazi Belediyesinin katkılarıyla çevre günü etkinlikleri düzenlendi.
Şeker Gölü kenarında düzenlenen etkinlikte Şeker İlkokulu Öğrencileri doğa resmi yapma yarışı ve Melikgazi Belediyesi geri dönüşüm maskotu Melikcan ile birlikte atık basket potasına basket atma yarışması gerçekleştirdi.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver, konuyla ilgili konuşmasında, "İlimizde gerçekleştirdiğimiz bu faaliyette, çevrenin korunması noktasında özellikle öğrencilerimizin bilinçlendirilmesi ve çevre konusuna hassasiyet göstermeleri çok önemlidir. Bu sayede anne ve babalar çocukları sayesinde bilinçlenecektir." dedi. - KAYSERİ
Son Dakika › Yerel › Dünya Çevre Günü Etkinliklerine Kayseri Şeker Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?