Dünya Çocuklarından Valiliğe Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dünya Çocuklarından Valiliğe Ziyaret

Dünya Çocuklarından Valiliğe Ziyaret

Sponsorluğunu Expo 2016 Antalya'nın yaptığı, Folklor Müzik Gençlik Kulübü (FOMGED) tarafından düzenlenen 14.Uluslararası Antalya Çocuk Şenliği kapsamında Antalya'da bulunan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na da katılacak olan...

22.04.2013 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sponsorluğunu Expo 2016 Antalya'nın yaptığı, Folklor Müzik Gençlik Kulübü (FOMGED) tarafından düzenlenen 14.Uluslararası Antalya Çocuk Şenliği kapsamında Antalya'da bulunan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na da katılacak olan çocuklar Antalya Valiliğiniziyaret ettiler.

FOMGED yetkilileriyle birlikte 7 ülke ve Antalya'daki 11 okuldan şenliğe katılan heyeti kabul eden Vali Yardımcısı Turan Eren, çocukları Valilikte görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Dünyada çocuklara bayram armağan eden tek lider, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'tür" dedi.

Son yıllarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çok değişik ülkelerden çok sayıda çocuğun Türkiye'ye geldiğini ifade eden Eren, "Bayram sevincini, güzelliğini birlikte yaşamaları, paylaşmaları ve ülkemizdeki çocuklarla kaynaşmaları bize ayrı bir mutluluk vermektedir" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Turan Eren ziyarette ülkelerinin müziklerini seslendiren çocuklara çeşitli hediyeler verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Çocuklarından Valiliğe Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement