Dursunbey'de Basın Ormanı Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Dursunbey'de Basın Ormanı Oluşturuldu

Dursunbey\'de Basın Ormanı Oluşturuldu

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 'Basın Ormanı' oluşturuldu.

21.03.2013 16:49

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 'Basın Ormanı' oluşturuldu. Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar'ın ilçedeki basın mensupları için kapalı spor salonu etrafındaki alanda Basın Ormanı oluşturulması talimatı vererek jest yaptı.

Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü organizesi ile bu alanda bir basın ormanı oluşturuldu. Programa Kaymakam Aksanyar'ın yanı sıra Orman İşletme Müdürü Mustafa Koç, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Köse, basın mensupları, orman çalışanları ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri katıldı. Kaymakam Yaşar Aksanyar, eski belediye başkanlarından olan Dursunbey Hakimiyet Gazetesinin sahibi Mehmet Yarma ile birlikte ilk fidanı toprak ile buluşturup can suyu verdiler. Daha sonra diğer basın mensupları fidanlarını dikip can suyu verdi. Dursunbey'de görev yapan basın mensupları, Dünya Ormancılık günü sebebi ile tüm orman çalışanlarının bu gününü kutlarken, kendileri için oluşturulan ağaçlık alandan dolayı Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Orman İşletme Müdürü Mustafa Koç'a teşekkür ettiler.

Ağaç Bayramında Basın Ormanına fidan dikilmesinin ardından protokol Kaymakamlık önünde yapılan fidan dağıtımı törenine geçti. Dünya Ormancılık Günü sebebi ile burada vatandaşlara ücretsiz olarak çok sayıda fidan dağıtıldı. Ayrıca, Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerinin anısına lokma ve tatlı ikramı yapıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursunbey'de Basın Ormanı Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement