Dursunbey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Sincanlı, Kaymakam Yaşar Aksanyar'ı ziyaret etti.
Aksanyar, ilçe ekonomisinin canlanması için yapılması gereken bazı konularda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, ilçeyi tanımaya başladığını, halkla belirli aralıklarla sohbetler ederek istek ve dileklerini öğrenmeye çalıştığını söyledi.
Daha önce ilçede yapılan danışma ve dayanışma toplantılarının ilçeye faydalı olduğunu dile getiren Aksanyar, bu toplantıların devam ettirilmesi gerektiğini kaydetti.
Sincanlı da ilçenin il merkezine uzaklığı nedeniyle, eğitim kurumlarının sayısının artırılması gerektiğini söyledi.
Dursunbey'de meslek yüksek okulu bulunduğunu ifade eden Aksanyar, fakülte açılmasının, ilçenin gelişimine büyük katkı sağlayacağını bildirdi.
Muhabir: Ramazan Atam
Yayıncı: Zafer Akpınar - BALIKESİR
Son Dakika › Yerel › Dursunbey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sincanlı'dan Kaymakam Aksanyar'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.