Duruay, Yabancı Öğrencileri Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Duruay, Yabancı Öğrencileri Kabul Etti

Ankara'da farklı üniversitelerde okuyan ve "Yerli Düşünce Derneği" adıyla biraraya gelen öğrenciler Gölbaşı Belediyesini ziyaret etti.

19.10.2015 15:41

Ankara'da farklı üniversitelerde okuyan ve "Yerli Düşünce Derneği" adıyla biraraya gelen öğrenciler Gölbaşı Belediyesini ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Yerli Düşünce Derneği Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Atak tarafından misafir edilen yaklaşık 40 yabancı öğrenci, ikram edilen kahvaltının ardından Gölbaşı Belediyesine ait gezi teknesi ile Mogan turu yaptı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada,  "Hepimiz kardeş ülkelerin insanlarıyız. Sizler bizim misafirlerimizsiniz. Sizleri burada misafir etmek, ağırlamak bizleri mutlu ediyor. Burada gurbettesiniz. Ama sizlere gurbette olduğunuzu misafirperverliğimiz ile hissettirmemeye çalıştık. Kapılarımız her zaman açık ve bundan sonra da başarılı bir eğitim almanız için kapılarımız sonuna kadar açık olacak. Ayrıca bu organizasyonu gelenekselleştirerek her yıl yapmayı planlıyoruz" ifadesini kullandı.

Duruay programın ardından öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Duruay, Yabancı Öğrencileri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement