Düzce Belediye Başkanı Keleş Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Düzce Belediye Başkanı Keleş Mazbatasını Aldı

Düzce Belediye Başkanı Keleş Mazbatasını Aldı

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde iş başına gelen Düzce Merkez Seçim Kurulu sorumluluk alanı içerisinde görev alan belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını törenle aldılar.

05.04.2014 09:59

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde iş başına gelen Düzce Merkez Seçim Kurulu sorumluluk alanı içerisinde görev alan belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını törenle aldılar. Törende konuşan Ağır Ceza Reisi Faruk Şener, 2 hususta özür dilerken, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'ten de bir talepte bulundu.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde görev başına gelen yeni belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri için Düzce Adliyesi'nde tören düzenlendi. Törene Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Ağır Ceza Reisi Faruk Şener, BARO Başkanı Ali Dilber, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, partililer ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Albulut, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan katıldı.

Törende konuşan Ağır Ceza Reisi ve Seçim Kurulu Başkanı Faruk Şener, "Seçilen ve görev başına gelen isimleri ayrı ayrı kutluyorum. 30 Mart 2014 seçimlerinde herhangi bir asayiş olayımız olmadı. Bu sebeple hem partilileri hem de vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu seçimlerde Düzce sandık başına en fazla gidilen il oldu. Resmi rakamlara göre 98 bin 703 seçmenin bulunduğu Düzce'de 89 bin 458 kişi oy kullandı. İl Genel Meclisi'nde ise 145 bin 692 kayıtlı seçmenden 133 bin 916 seçmen oy kullandı. Ancak en fazla geçersiz oyun kullanıldığı seçim de bu seçim olarak tarihe hafızalarda yerini aldı. Ben 2 hususta özür dilemek istiyorum. Öncelikle engelli vatandaşlarımızın oy kullanmalarında sıkıntılar yaşandı ve bunun önüne geçmek için gerekli tedbirleri alamadık. Ayrıca bu seçimlerde sandık kurulu başkanları gece saat 04.00'a kadar beklediler. Her iki kesimden de özür diliyorum. Son olarak Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'ten ise bir konferans salonu istiyoruz. Bunu tüm Düzceliler adına ben iletiyorum" dedi.

"HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIZ"

Seçilen isimler adına konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise birlik ve beraberlik mesajı vererek "Seçimlerde görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde güzel işler yapacağız. Seçim bitti şimdi hizmet zamanı. Yakamızda ki parti rozetin çıkararak bize oy veren vermeyen herkesin başkanı olduğumuzu hatırlayarak görevimizi yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Albulut, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan'a mazbataları teslim edilerek resmen göreve başladılar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Belediye Başkanı Keleş Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement