Düzce'de Satranç Turnuvası Nefes Kesti - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Satranç Turnuvası Nefes Kesti

Düzce\'de Satranç Turnuvası Nefes Kesti

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu Düzce İl Temsilciliğinin düzenlediği Öğretmenler Günü Satranç İl Birinciliği turnuvası nefesleri kesti.

26.11.2012 15:39

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu Düzce İl Temsilciliğinin düzenlediği Öğretmenler Günü Satranç İl Birinciliği turnuvası nefesleri kesti. İl Birinciliğinin son müsabakasının sonuçlanmasını sporcular ve aileler tam 4 saat bekledi.

24 Kasım Öğretmenler Gününde Düzce İl Birinciliği turnuvası düzenleyen Satranç İl Temsilciliği, 3 gün süren turnuvanın sonunda 2012 yılının il birinciliğini belirledi. Düzce genelinde 63 sporcunun katıldığı turnuva Uzunmustafa İlköğretim Okulu Spor Salonunda gerçekleştirildi. Her sporcunun özel olarak hazırlandığı turnuvanın son müsabakası ise nefesleri kesti. 4 saat süren müsabaka sonunda iki sporcu berabere kalırken onları izleyenler nefeslerini tutarak müsabakanın sonuçlanmasını bekledi.

Öğretmenler Günü Satranç İl Birinciliği turnuvası sonunda Fazıl Kanza birinci, Çağrıcan Subaşı ikinci ve Levent Öğettiğ,

Çağrıcan Subaşı ile aynı skoru elde ederek ikinciliği paylaştı. Ayhan Kaan Aydın ve Murat Uçar'ın müsabakası ile 4 saat sürerek heyecanın sürmesini sağlayan iki sporcu oldu.

Düzce Satranç il birinciliğinde Ayhan Kaan Aydın dördüncü, Fatih Kamalı beşinci, Murat Uçar altıncı, Nezih Sunman yedinci, Hüsnü Parlak sekizinci, Oğuzhan Yasin Aslan dokuzuncu ve Alperen Gökalp Kocabaş onuncu oldu.

Turnuvada ayrıca en iyi bayan sporcu Gizem Kutlu olurken en küçük sporcu Arda Giray da madalyalarını aldı.

Turnuva sonunda Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ömer Faruk Başbuğ, Satrançta Düzce'de önemli isimlerden olan Nedim Yılmaz ve Satranç Federasyonu Düzce İl Temsilcileri dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

(AY)

26.11.2012 15: 19: 39

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Satranç Turnuvası Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement