Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunları Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunları Bayramlaştı

Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunları Bayramlaştı

Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunları bayramlaştı.

06.10.2014 19:06

Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunları bayramlaştı. Bayramlaşma programına ilgi yoğun oldu.

Düzce İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen İHL Mezunlar Derneği bayramlaşma programına Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır, belediye başkanları, Eski Milletvekili Celal Erbay ile bir çok kamu kurum ve kuruluş temsilcisi, Resmi kurum müdürleri, İmam Hatip Lisesi mezunları ve davetliler katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilk olarak okul müdürü Zekeriya Güzeldal konuşma yaptı. Güzeldal konuşmasında okulun geçmişini anlatarak yeni çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Güzeldal'ın ardından kürsüye Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı İdris Çalışkan çıktı. İdris Çalışkan dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Düzce İHL Mezunlar Derneği Başkanı Çalışkan; İçişleri bakanlığı tarafından geçmiş gelecekle buluşuyor projelerine de destek verildiğinin altını çizdi.

Daha sonra kürsüye Düzce milletvekili İbrahim Korkmaz çıkarak tüm mezunların bayramını en içten dilekleri ile kutladı. Korkmaz ayrıca okuldan mezun olmuş ve belli başlı yerlere gelmiş isimlerin de burada çıkıp konuşma yapmasını istedi. Korkmaz'ın ardından kürsüye çıkan Milletvekili Osman Çakır'da İmam Hatiplilerin Türkiye'de ki konumundan bahsetti. Son olarak kürsüye çıkan Kredi Yurtlar Kurumu Ankara Bölge Müdürü Sevban Yıldırım, kredi yurtlar kurumunun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Plaket töreninin yapıldığı programın son bölümünde ise Düzce Tasavvuf Musikisi grubu birde konser verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunları Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement