Düzcespor Alt Yapısı İçin Seçme Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Düzcespor Alt Yapısı İçin Seçme Yapıldı

Düzcespor Alt Yapısı İçin Seçme Yapıldı

Düzcespor alt yapısı için ’futbolcu seçmeleri’ yapıldı.

01.07.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzcespor alt yapısı için 'futbolcu seçmeleri' yapıldı. Düzcespor'un Onursal Başkanı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in de izlediği seçmeler heyecan içinde geçti.

Bu sezon 3. ligde mücadele edecek olan Düzcespor için bir yandan transfer görüşmeleri devam ederken bir yandan da alt yapı oluşumu için futbolcu seçmeleri de yapılıyor. 18 Temmuz stadyumunda yapılan seçmelere 200 futbolcu adayı genç başvurdu.

Düzcespor'un Onursal Başkanı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in de izlediği seçmeler büyük heyecan içinde geçti. Seçmeler için oluşturulan takımların mücadelesi çetin geçti. Düzcespor'un yeni Teknik Direktörü Murat Şenvardar Düzcespor'un alt yapısı için futbolcu seçmelerinde birçok aşamanın uygulanacağını bildirdi.

Düzcespor'un Onursal Başkanı Mehmet Keleş, bu sezon üçüncü ligde mücadele edecek olan Düzcespor'un Düzce için önemine değindi ve "Geçen sezon Amatör ligde şampiyon olan Düzcespor yine eski güçlü günlerine dönüş yapıyor. Düzcespor'un başarısı için tesisleşmeden kadro oluşumuna kadar her alanda çalışma yapıyoruz. Alt yapıya ayrıca önem veriyoruz" dedi.

Futbolcu seçmelerinde Düzcespor yönetim kurulu da hazır bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzcespor Alt Yapısı İçin Seçme Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement