Düziçi Kaplıcası Hizmete Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düziçi Kaplıcası Hizmete Girdi

Düziçi Kaplıcası Hizmete Girdi
14.06.2012 15:18

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde belediye tarafından yıllığı 200 bin TL'ye 8 yıl kiralanan Düziçi Kaplıcası, bir dizi bakım ve sudaki karışımın engellenmesinin ardından hizmete açıldı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde belediye tarafından yıllığı 200 bin TL'ye 8 yıl kiralanan Düziçi Kaplıcası, bir dizi bakım ve sudaki karışımın engellenmesinin ardından hizmete açıldı.

Düziçi Kaplıcasında odalarda biri tekli diğeri çiftli baza olmak üzere üç kişilik yatak bulunuyor. Mini buzdolabı, klima, tuvalet ve banyo yer alan odalarda yemek yapmak yasak. Kaplıcada şifa arayanlar yemeklerini restoranda yiyecek.

Geçtiğimiz yıl 80-90 lira olan günlük oda ücretleri şimdi 20-30 ve 40 lira olup, günü birlik şifa arayanlar için ise 5 lira ücret uygulaması var.

Henüz açılmasına rağmen ilçe sakinlerinden yoğun ilginin görüldüğü Düziçi Kaplıcasının banyo, içme ve teneffüs yoluyla 50'den fazla iç ve dış hastalıklara şifa sağlıyor.

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, "Yıllardır hayalimiz olan Düziçi Kaplıcasını nihayet belediye olarak biz aldık. 8 yıl boyunca işleteceğiz. Kısa sürede hizmete geçmesi için gecemizi gündüzümüze kattık. Eksikler nedir, yapılması gerekenler nedir bunları tespit ettik. Kaplıcamız eskisinden daha ucuz. Kaplıcayı ayağa kaldırmak, eski kalabalık günlerine geri döndürmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düziçi Kaplıcası Hizmete Girdi - Son Dakika


Advertisement