E-dönüşüm Semineri'nde Kep ve E-imza Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

E-dönüşüm Semineri'nde Kep ve E-imza Anlatıldı

E-dönüşüm Semineri\'nde Kep ve E-imza Anlatıldı

Bağcılar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve TÜRKKEP Kayıt İşlemleri Direktörlüğü işbirliği ile yapı denetim firmalarına yönelik düzenlenen ‘e-Dönüşüm Semineri’nde KEP ve e-İmza anlatıldı.

24.09.2015 13:34

Bağcılar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve TÜRKKEP Kayıt İşlemleri Direktörlüğü işbirliği ile yapı denetim firmalarına yönelik düzenlenen 'e-Dönüşüm Semineri'nde KEP ve e-İmza anlatıldı. Bilgi İşlem Müdürü Cüneyt Yılmaz, denetim firmalarının işlemlerini e-İmza ile daha hızlı gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Kayıtlı E-Posta hizmetlerinin yanı sıra e-Fatura, e-İmza, e-Defter, e-Mutabakat, e-Arşiv hizmetleri de veren TÜRKKEP, Bağcılar Belediyesi'nde yapı denetim firmalarına yönelik e-Dönüşüm Semineri verdi. Bağcılar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve TÜRKKEP Kayıt İşlemleri Direktörlüğü işbirliği ile yapı denetim firmalarına yönelik düzenlenen seminerde, KEP ve e-İmza anlatıldı.

BAĞCILAR İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Seminerde Bağcılar Belediyesi'nin e-Dönüşüm'e yönelik hizmete sunduğu projeleri anlatan Bağcılar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Cüneyt Yılmaz da, Bağcılar Belediyesi'ndeki tüm işlemlerin artık elektronik ortamda yürütüldüğünü ifade etti. Özellikle e-belediyecilikle ilgili tüm uygulamalar, elektronik imza, mobil imza, e-yazışma, kayıtlı elektronik posta sistemi (KEP) gibi tüm uygulamaların 2012 yılından bu yana kullanıldığını vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu konuda hizmet veren ilk belediyelerden biriyiz. Şeffaf ve hesap verilebilir, çözüm odaklı yönetim, bilgi toplumu ile e- Katılımlı hizmet, tüm süreçlerin izlenebilir olması, performans izleme ve geliştirme anlayışıyla Akıllı Belediyecilik hizmeti sunuyoruz."

Yılmaz, WALD Uluslararası Marka Şehirler Zirvesi ile UCLG MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı'nda Bağcılar Belediyesi'nin bu alandaki çalışmalarının örnek gösterildiğini de sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel E-dönüşüm Semineri'nde Kep ve E-imza Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement