Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan Üçüncü Satış Mağazası - Son Dakika
Yerel

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan Üçüncü Satış Mağazası

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu\'ndan Üçüncü Satış Mağazası

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan mahkûmlar tarafından üretilen ürünlerin satışının yapıldığı Satış Mağazası'nın üçüncüsü, Talatpaşa Asfaltı'nda açıldı.

24.06.2013 12:29

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan mahkümlar tarafından üretilen ürünlerin satışının yapıldığı Satış Mağazası'nın üçüncüsü, Talatpaşa Asfaltı'nda açıldı.

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun şehir merkezindeki üçüncü satış mağazası hizmete girdi. Kurumda kalan mahkümlar tarafından üretilen ürünlerin satıldığı satış mağazası, uygun fiyatları ile birçok markete rakip olmaya aday.

Talatpaşa Asfaltı'nda, Şükrüpaşa İlköğretim Okulu karşısında hizmete giren satış mağazasının açılışı, geniş katılımla yapıldı. Vali Hasan Duruer ve Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek'in yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ve çok sayıda hakim, savcı ve adli personelin katılımıyla hizmete giren satış mağazasında şarküteri ürünlerinden hediyelik eşyaya kadar birçok ürün bulmak mümkün.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Hasan Duruer, mahkümlar tarafından üretilen ürünlerin sergilenmesinin ve mahkümların emeğinin değerlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek ise satış mağazasında hiçbir ticari kaygılarının olmadığını belirterek, "Islah ettiğimiz insanlar tarafından üretilen ürünleri değerlendirme amacındayız" dedi.

Konuşmaların ardından satış mağazası, kurdele kesilmesiyle hizmete girdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan Üçüncü Satış Mağazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement