Edirne'de Emekçi Kadınlar Yılbaşı Pazarı Kurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Edirne'de Emekçi Kadınlar Yılbaşı Pazarı Kurdu

23.12.2025 16:48  Güncelleme: 18:54

Edirne Belediyesi, Üretici Kadınlar Pazarı'nda kadın emekçilerin el emeği ürünlerini satışa sundu. Yılbaşı hediyeleri arayanlar için farklı seçenekler sunulurken, fiyatların uygun tutulduğu belirtildi.

(EDİRNE) - Edirne Belediyesi Üretici Kadınlar Pazarı'ndaki kadın emekçiler, yeni yılda sevdiklerine hediye vermek isteyenler için el emeği ürünlerini satışa çıkardı.

Edirne'de Saraçlar Caddesi'nde kurulan yılbaşı pazarı stantlarında el işi, örgü ve süsleme gibi tamamen kadınların ürettikleri ürünler bulunuyor. Ürünler, 1 Ocak'a kadar satışta olacak. Üretici Saadet Dal, her kesimin ürün alabilmesi için fiyatları uygun tuttuklarını belirtti.

Dal, "Burada kendi yaptığım çanta, şapka, hırka, atkı ve çocuk ile büyükler için oyuncaklarımı satıyorum. Örgüye dair her çeşit ürünü hazırlıyorum. Yılbaşı için buradayız ve fiyatlarımızı satış yapabilmek için oldukça uygun tuttuk. Masrafımızı çıkarabilsek yeter" dedi.

Üretici Firdevs Deveci, "Her şey tamamen el emeği. Hazır ürün satmamız yasak. Bebek patikleri, bebek yelekleri ve paltolar, büyükler için palto ve yelekler, erkekler için ürünlerimiz var. Aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz. Fiyatlarımız da oldukça uygun" diye konuştu.

Fevziye Türe de, "Bunlar tamamen kendi ürünlerimiz. Kendimiz üretiyor, kendimiz satıyoruz. Şallar, bere takımları, eldivenler, lifler, çocuk patikleri ve pul işlemeli tülbentlerim var. Yılbaşı için belediye bize burayı tahsis etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Edirne'de Emekçi Kadınlar Yılbaşı Pazarı Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement