Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirne'den Kısa Kısa

09.05.2013 17:37

Enez ilçesinde polis üniforması giyen çocuklar, vatandaşlara trafik kuralları ile ilgili broşürler dağıttı.

Enez ilçesinde polis üniforması giyen çocuklar, vatandaşlara trafik kuralları ile ilgili broşürler dağıttı.

Enez İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği'nce düzenlenen etkinlikte, Cumhuriyet Meydanı'nda polis üniforması giyen çocuklar, sürücü ve yayalara Karayolları Trafik Güvenliği Haftası ile ilgili broşürler dağıttı. Sürücülere trafik kurallarıyla ilgili bilgilendirme ve ikramda da bulunulan etkinliği vatandaşlar ilgiyle karşıladı.

-Engelliler Haftası-

Keşan Belediyesi ile Keşan Kaymakamlığı'nın işbirliğiyle hazırlanan Engelliler Haftası etkinlikleri yarın başlayacak.

Keşan Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "En büyük engel sevgisizliktir" sloganıyla hazırlanan etkinliklerin 17 Mayıs'ta sona ereceği belirtildi.

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ile Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklere vatandaşları davet ettiği ifade edildi.

Etkinlikler kapsamında, Tekel Meydanı'ndan Cumhuriyet Alanı'na yürüyüş gerçekleştirileceği ve Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'nde engellilere sabah kahvaltısı verileceği kaydedildi. - EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika


Advertisement