Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Musulça'da şükür duası gerçekleştirildi.

20.06.2014 15:38

Havsa'ya bağlı Musulça köyünde şükür duası yapıldı.

Köy muhtarlığının organizesinde düzenlenen dua etkinliğine, Havsa Kaymakam Vekili Hüseyin Tutuş, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Mahir Aşık, Belediye Başkanı Oğuz Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Dr.Özgür Nikbay, sivil toplum örgütleri temsilcileri, çevre köylerin muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Konuklar, Musulça Köyü Muhtarı Rasim Köyatası tarafından karşılandı. Köydeki camide mevlit okunmasından sonra dua yapıldı. Daha sonra konuklara köy halkı tarafından bağışlanan paralar ile kesilen kurban etlerinden yemek ikram edildi.

-Haşere ilaçlaması yapıldı

Keşan Belediyesi Paşayiğit Mahallesi'nde haşerelere karşı ilaçlama yaptı.

Keşan  Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, veteriner işleri müdürlüğü ekiplerinin ağıl, ahır  ve gübrelik alanlarda ilaçlama çalışması yaptığı belirtildi.

Belediyenin  vatandaşlara hayvan gübrelerini gelişigüzel etrafa bırakmamaları konusunda uyarı yaptıklarını ifade eden belediye yetkilileri, kurallara aykırı hareket edenler hakkında cezai işlem yapılacağını duyurdular. Haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarının yaz ayları boyunca devam edeceği kaydedildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement