Edremit Belediyesi Hız Kesmeden Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediyesi Hız Kesmeden Çalışıyor

Edremit Belediyesi Hız Kesmeden Çalışıyor

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Şehir Terminali ve çevresi, itfaiye kavşağı parke taş yolu yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

20.12.2013 16:46

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Şehir Terminali ve çevresi, itfaiye kavşağı parke taş yolu yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Edremit Belediyesi Başkan Vekili Fatih Çağlar'ın talimatı ile yapılan çalışmalarda daha önceden yağmur direnaj çalışmaları tamamlandıktan sonra bozulan yol satıhlarını yenileme çalışmaları başladı.

Yapılan çalışmalar sonrasında Edremit'in şehre giriş arterlerinden olan itfaiye kavşağı ve terminal bölgesi, toplamında 8500 metrekare parke taş ile döşenecek olup, Bölge yeni yüzüne kavuşacaktır. Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdür Vekili Yüksel Tekin'de şu ifadelerde bulundu, Edremit garajı ve çevresine yağmur suyu ve parke taş uygulaması yapmaktayız. Bize ulaşan başvurularda imkanlar dahilinde değerlendiriyoruz ve elimizden gelen neyse çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu türlü çalışmalarımız devam edecektir. Edremit'imizin alt yapı sorunlarını yıl sonuna kadar en az seviyeye indireceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Belediyesi Hız Kesmeden Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement