Edremit Belediyesi'nden Wifi Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediyesi'nden Wifi Hizmeti

Edremit Belediyesi\'nden Wifi Hizmeti

Sosyal Medyayı çok iyi kullanan Balıkesir’in Edremit Belediyesi vatandaşların belirlenen alanlarda ücretsiz olarak internete girmeleri için WİFİ alanları oluşturdu.

21.06.2015 14:30

Sosyal Medyayı çok iyi kullanan Balıkesir'in Edremit Belediyesi vatandaşların belirlenen alanlarda ücretsiz olarak internete girmeleri için WİFİ alanları oluşturdu. İnternet Belediyenizden Sörf Yapması Sizden sloganı ile 6 noktada ücretsiz internet ulaşımı sağlandı.

Edremit Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü kapsamında yapılan çalışma ile Edremit Faruk Serpil Parkı, Kadıköy Parkı, Zeytinlik Atatürk Meydanı, Akçay Kordon, Güre İskele Meydanı ve Altınoluk Cumhuriyet Meydanında oluşturulan Wifi (kablosuz İnternet) alanları ile vatandaşlara ücretsiz İnternet ulaşımı sağlanıyor. Bu bölgelerde Edremit_BLD bağlantı noktasına katıldıktan sonra TC Kimlik Numaranız ve özel oluşturacağınız şifre ile bağlantı yapabiliyor. Özellikle gençlerin büyük beğenisini toplayan uygulamanın ilçenin diğer sosyal alanlarında da uygulanmasını isteyen vatandaşlar Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'ya teşekkür ediyorlar. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Belediyesi'nden Wifi Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement