Edremit Belediyespor Kulübü'nden Açıklama - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediyespor Kulübü'nden Açıklama

Edremit Belediyespor Kulübü\'nden Açıklama

Balıkesir'in Edremit Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu, basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki konular ile ilgili açıklamada bulundu.

13.03.2012 16:24

Balıkesir'in Edremit Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu, basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki konular ile ilgili açıklamada bulundu.

Edremit Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de katıldığı basın toplantısı, kulüp binasındaki başkanlık makamında gerçekleştirildi. Kulüp yönetimi adına, hazırlanan açıklama metnini okuyan Edremit Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Halil Can, şahsını ve camiayı karalamaya çalışanlar olduğunu ifade etti. Yanlış anlaşılmalar, kahve köşelerinde ve yerel basında dedikodular olduğunu ve söyleyen Halil Can, sorular var ise bizzat yüz yüze kendilerine sorulmasını isteyerek, "Edremit Belediyespor Kulübü büyük bir camiadır. Şahsımı da bu camiayı da karalamaya çalışanlara sadece el insaf diyorum. Edremit Belediyespor Kulübü ve camiasıyla olan yanlış anlaşılmaları ve duyulan dedikoduları kahve köşelerinde değil de kulüp binamızda bizzat yüz yüze sorulmasını ve doğru bilgilerin alınmasını dilerim. Bu kulüp babamın malı değil. Edremit Belediyesi ve Edremit halkının öz malıdır. Edremit Belediyespor Kulübü sadece futbol takımı olan bir kulüp değildir. Kulübümüzün diğer branşlardaki başarılarının gündeme gelmesi beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı üzmekte. 'Acaba farklı bir hesaplaşma mı var?' diye de düşündürmektedir. Bu düşüncelerin kimseye faydası olmayacaktır. Ayrıca bu düşünceler kulübümüze ve camiamıza zarar vermektedir. Edremit Belediyespor'u seven böyle davranmaz. Edremit Belediyespor Kulübü'nün futbol takımı 13 hafta başarılı giderken konuşmayan kimseler kötü zamanımızda takımın yanında olmaları gerekirken eleştiri bombardımanına tutulmamızın camiamıza bir faydası yoktur. Aksine birlik ve büünlüğümüze zarar vermektedir. Ama konu ve rahatsızlık şahsım ile alakalı ise buna Edremit Belediyespor'u karıştırmadan yapılmasını isterim. Çünkü Belediye başkanımızla, belediye meclis üyelerimizle, sporcularımızla, taraftarlarımızla ve en önemlisi Edremit halkıyla bu büyük camiayı karalamaya, töhmet altında bırakmaya kimsenin hakkı yoktur. Edremit Belediyespor daha öncede belirttiğim üzere büyük ve köklü bir camiadır. Bu camianın arasına nifak tohumları serperek şahsi çıkarlar peşine düşmek, Edremit Belediyespor'a ve en önemlisi Edremit halkına ihanettir. Saygılarımla" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Belediyespor Kulübü'nden Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement