Edremit'in kurtuluşu için Kaymakam Engin başkanlığında toplantı yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Edremit'in kurtuluşu için Kaymakam Engin başkanlığında toplantı yapıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Edremit\'in kurtuluşu için Kaymakam Engin başkanlığında toplantı yapıldı

Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlamaları için Kaymakam Zafer Engin başkanlığında hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, 9 Eylül'de düzenlenecek etkinliklerin içeriği ve organizasyon detayları kamu kurum temsilcileriyle ele alındı.

Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek 9 Eylül Kurtuluş Günü kutlamaları için hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Edremit Kaymakamı Zafer Engin başkanlığında, Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilecek 9 Eylül Kurtuluş Günü kutlama programına ilişkin hazırlık toplantısı yapıldı.

İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının iş birliğiyle düzenlenecek etkinliklerin planlandığı toplantıda, kutlama programının içeriği ve organizasyon detayları ele alındı.

Kurum temsilcileri, 9 Eylül'de gerçekleştirilecek etkinliklerin koordinasyonu konusunda görüş alışverişinde bulundu. Edremit'in kurtuluşunun 104. yıl dönümünde düzenlenecek programlarla, ilçenin tarihi hafızasının yaşatılması ve kurtuluş coşkusunun vatandaşlarla birlikte paylaşılması hedefleniyor.

Kaynak: İHA